Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Ясинуватському районі відзначили успіхи юної важкоатлетки

У рамках виконання завдань Президента України «Здоров’я дітей – здоров’я нації» 27 листопада голова Ясинуватської райдержадміністрації Дмитро Дяченко відвідав заняття з важкої атлетики в районній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос».

В урочистій обстановці Дмитро Дяченко нагородив двократну чемпіонку Донецької області з важкої атлетики, мешканку Ясинуватського району Світлану Жерновникову. Голова райдержадміністрації вручив юній спортсменці грамоту і цінний подарунок, побажавши всім іншим вихованцям ДЮСШ «Колос» брати приклад зі Світлани.

Світлана народилася в смт. Очеретине в 2001 році. Вона є наймолодшою ​​спортсменкою ДЮСШ «Колос», у якій займається вже більше 5 років. Учениця прославленого чемпіона світу Олександра Венжеги, Світлана Жерновникова чотири рази перемагала на міських турнірах Донецька, а в 2011-2012-х роках ставала кращою на чемпіонаті Донецької області з важкої атлетики.

Усього в Ясинуватській районній дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» займається 229 дітей, з якими працюють 7 тренерів.

 
28.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах