Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі нагородили провідних спортсменів

27 листопада в Маріуполі пройшла традиційна прес-конференція за участю представників спортивної громадськості, яка проводиться щосереди за ініціативою управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради. Цього разу вона носила особливий урочистий характер.

Знайшовши час у напруженому тренувальному графіку, до рідного міста приїхали провідні маріупольські спортсмени – Ігор Радівілов і Артем Удачин. Під оплески присутніх начальник управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради Олег Муравйов вручив спортсменам грошові премії міської ради.

Для довідки: рішенням сесії міської ради від 18.06.2013 року № 6/28-3183 засновані премії спортсменам міста Маріуполя, які стали переможцями та призерами чемпіонатів Світу та Європи в 2013 році, а також спортсменам з обмеженими фізичними можливостями - переможцям і призерам Дефлімпійських ігор 2013 р.

Нагадаємо, Артем Удачин посів друге місце на чемпіонаті Європи-2013 з важкої атлетики в Албанії, а Ігор Радівілов став кращим у вправах на кільцях на чемпіонаті Європи-2013 зі спортивної гімнастики у Москві.

Крім отримання грошової премії, Ігоря Радівілова чекала ще одна приємна новина: 26 листопада сесією міської ради прийнято рішення про виділення спортсмену фінансової допомоги в розмірі 150 тис. грн. на придбання квартири.

Також в урочистій обстановці Олег Муравйов привітав іменинників – заслужених тренерів України Анатолія Михальченка та Валерія Ломакіна, вручивши їм подарунки та Почесні грамоти міської ради «За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в м. Маріуполі».

 

 
28.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах