Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Свято настільного тенісу в Красноармійську

23 листопада в Красноармійську відбулися змагання Донецької обласної організації ФСТ «Колос» з настільного тенісу.

На параді відкриття учасники і організатори щиро привітали з 70-тирічним ювілеєм голову Красноармійської районної організації ВФСТ «Колос» Євгена Миколайовича Безрученка. З нагоди ювілею та за багаторічну плідну працю він був нагороджений Почесною грамотою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Подяки та грамоти з нагоди Дня працівників сільського господарства отримали також заслужений майстер спорту, багаторазовий чемпіон світу з пауерліфтингу Олексій Рокочий, заслужений тренер України Олексій Рокочий (старший), майстер спорту Олег Кривцов і головний бухгалтер ДОО ВФСТ «Колос» Володимир Суханов.

Першими боротьбу за нагороди розпочали представники фізкультурно-спортивних організацій сільських районів області. Кращими серед чоловіків стали: Сергій Прокопюк – голова Артемівської РО ВФСТ «Колос», Сергій Олєйнік – голова Мар’їнської РО ВФСТ «Колос», Ісмаіл Ахвєрдієв – інструктор-методист с.Малінівка Володарського району. Серед жінок найсильнішою стала голова Старобешівської РО ВФСТ «Колос» Людмила Гавриш.

Учасники «Обласних сільських спортивних ігор Донеччини» були розподілені на 2 групи. Окремо змагались спортсмени райцентрів та сільських населених пунктів. Золоті медалі в особистому заліку здобули Юлія Соболєва, Людмила Ведерко, Володимир Згара та Володимир Бондарець. Срібними призерами стали Аліна Сердюк, Олена Яковлєва, Олексій Татаринов, Сергій Сагіров. А володарями «бронзи» стали Тетяна Чала, Анастасія Савченко, Олександр Сидоренко та Федір Скрипник. У командному заліку кращими серед «селян» стали тенісисти Красноармійського району, на другому місці – Володарський район, на третьому – спортсмени Краснолиманщини. В іншій підгрупі трійка призерів мала наступний вигляд: Старобешівський, Артемівський та Волноваський райони.

Переможці та призери після отримання заслужених нагород від обласної організації ВФСТ «Колос» висловили слова вдячності керівництву ДЮСШ м. Красноармійськ і представникам Красноармійського району за підготовку та проведення змагань.

 
26.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах