Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули медалі Всеукраїнського турніру пам’яті Віктора Звєрєва

10-16 червня у Кропивницькому відбувся III Всеукраїнський турнір пам’яті заслуженого тренера України Віктора Звєрєва, у якому взяли участь 63 боксери (серед них 36 майстрів спорту і один майстер спорту міжнародного класу). Для боксерів цей турнір є черговим етапом підготовки до чемпіонату України, який у вересні прийматиме Маріуполь.
 
На турнірі успішно виступили бахмутські боксери, які тренуються в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки і Обласній школі вищої спортивної майстерності. 
 
Перше місце виборов Ярослав Тарадюк (до 75 кг). Вихованець тренерів Володимира Стратана та Анатолія Переяслова у фінальному поєдинку переміг покровського боксера Івана Чубревічева, який  виступив за київську збірну. За оцінкою тренерів найважливіше - це виконання Ярославом нормативу майстра спорту України. 
 
Друге місце посів Артем Лапін (до 69 кг), який після травми та піврічної перерви вперше взяв участь у змаганнях. Третє місце посів Філіпп Акилов (до 75 кг). Підготували спортсменів тренери Георгій Гангалов і Анатолій Переяслов.
 
 
25.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах