Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполь прийняв перший турнір з важкої атлетики на честь Юлії Каліни та Артема Удачина

6-9 червня в місті Маріуполь відбувся перший відкритий обласний турнір з важкої атлетики на призи заслужених майстрів спорту України Артема Удачина та Юлії Каліни, який зібрав 110 юнаків і дівчат вікових категорій до 15 років та до 13 років.

У спортивному залі ЗОШ № 41, директором якої є батько Артема Сергій Удачин, змагались представники Донеччини та гості з Білої Церкви (Київська область) і Чугуєва (Харківська область).

Задля підтримки юних спортсменів на змагання завітали в.о. директора школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова, президент федерації важкої атлетики Донецької області Сергій Третьяков, в.о. директора обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики Ігор Конопльов, заслужений тренер України з важкої атлетики Віктор Романчук, начальник управління молоді та спорту Маріупольської міської ради Олексій Казанцев, керівник Донецького обласного осередку «Федерації стронгмену України», заслужений майстер спорту України зі стронгмену Олександр Лашин, директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» Дмитро Тімонов.

За підсумками турніру кращими важкоатлетами, які визначались за коефіцієнтом Уілкса, названі: серед дівчат – дев’ятирічна Олена Клоноз (Маріуполь) і чотирнадцятирічна Мирослава Каліна (Біла Церква), донька нашої чемпіонки, серед юнаків – Максим Брудар (Дружківка) і Іван Горобець (Маріуполь). Від Артема Удачина, який наразі працює тренером у чоловічій збірній України, та Юлії Каліни, яка після народження другої дитини відновила тренування, вони отримали пам’ятні призи у вигляді скляних штангеток.

У командному заліку місця розподілилися наступним чином:

- вікова категорія до 15 років, юнаки: 1) Вугледар, 2) Маріуполь, 3) Білозерське; дівчата: 1) Біла Церква, 2) Лиман, 3) Волноваха;

- вікова категорія до 13 років, юнаки: 1) Білозерське, 2) Вугледар, 3) Маріуполь; дівчата: 1) Маріуполь, 2) Лиман, 3) Білозерське.

 
 
 
 
17.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах