Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відібрали кращих юних спортсменів міста з легкоатлетичного багатоборства

22 листопада в Маріуполі в легкоатлетичному манежі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4 управління освіти відбувся міський чемпіонат з легкоатлетичного багатоборства серед дівчаток і хлопчиків молодшої та середньої вікових груп.

Організатором змагань виступила федерація легкої атлетики міста Маріуполя за сприяння управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

Юні легкоатлети змагалися в бігу на 60 м, стрибках у довжину з розбігу, бігу на 150 м (молодші спортсмени) і 200 м (старші).

У результаті неабиякої конкуренції в секторі та на бігових доріжках були визначені кращі спортсмени міста, які отримали право брати участь в обласних змаганнях з багатоборства. Переможцями у своїх вікових категоріях стали:

- 2003 рік народження: Анастасія Краснікова (КДЮСШ № 4 УО, тренер – Володимир Юхно) і Владислав Балабон (КДЮСШ № 4 УО, тренер – Олександр Буяр);

- 2002 рік народження: Олександра Тилиніна (КДЮСШ № 4 УО, тренер – В'ячеслав Шкарпов) і Дмитро Ковальчук (КДЮСШ № 4 УО, тренер – Михайло Русев);

- 2001 рік народження: Лілія Щуренко (КДЮСШ «Азовмаш», тренер – Олег Поставной) і Стас Степаненко (КДЮСШ № 4 УО, тренер – Володимир Орєхов);

- 2000 рік народження: Мирослава Кошмал (КДЮСШ № 4 УО, тренер – Валентин Киян) і Дмитро Стародубець (КДЮСШ № 4 УО, тренер – Володимир Юхно).

 
24.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах