Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Переможний дебют команди Донеччини на «Шкільних батлах»: як це було

2 червня в ефір телеканалу «Перший Західний» вийшов 7-й випуск ІІ-го сезону проекту «Шкільні батли», що започаткований управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації спільно з ГО «Відділення НОК України у Львівській області» у тісній співпраці зі Львівською обласною радою.

Порівняно з минулим роком, участь у цьому сезоні беруть не тільки школярі зі Львівщини, а й представники інших регіонів Сходу і Заходу України: Донеччини, Луганщини, Івано-Франківщини. Донецьку область на телепроекті представила команда учнів Великоновосілківської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 «Друге дихання» – переможці Всеукраїнського фіналу «Олімпійське лелеченя» 2017 року.

Згідно жеребкування, нашим хлопцям і дівчатам протистояли вихованці ЗОШ № 5 міста Новий Розділ Львівської області. Команди виконували 5 завдань: три естафети «Стрибки крізь обруч», «Ведення м’ячів» і «Стрибки парами» (за перемогу у кожній давалось 3 бали), інтелектуальний конкурс (5 питань, за кожну правильну відповідь по 1 балу) та капітанський конкурс (5 балів).

У підсумку, з рахунком 11:7 учні з Великої Новосілки посіли перше батл-місце та отримали стіл для гри в настільний теніс – приз для своєї школи від телеканалу «Перший Західний». Також приємним сюрпризом для дітей стали почесні грамоти від Львівської обласної ради, подарунки від Відділення НОК України у Львівській області та квитки до мотузкового парку «Лазанка» у львівському парку «Знесіння».

Особливим гостем програми став призер «Ігор Нескорених», оборонець Луганського аеропорту, майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука Дмитро Сидорук.

Вітаємо зіркових «лелеченят» Донецької області! Склад нашої команди: Карина Сімшаг, Анна Косарєва, Анастасія Вязьміна, Діана Циганок, Єлизавета Коваленко, Анастасія Мартиненко, Олександр Бахтар, Богдан Шовгенюк, Максим Тіщенко, Євген Малтабар, Антон Параскев-Хрупін, Станіслав Снитко (керівники – вчитель фізкультури Віктор Паньков, педагог-організатор Валентина Загорулько).

Довідково:

Телевізійний проект «Шкільні батли» започатковано у Львівській області в 2017 році на кшталт Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» з метою виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху. У програмі змагань – презентація команди-учасника, спортивні естафети, вікторина та конкурс капітанів.

Участь у першому 8-серійному проекті, де школярі демонстрували свої спортивні навики та інтелектуальні здібності, взяли 17 команд з різних куточків Львівщини, а кращою стала сокальська СШ №3.

 
05.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах