Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Макіївці прошов чемпіонат області з настільного тенісу серед вихованців загальноосвітніх шкіл-інтернатів

21 листопада в Макіївці відбувся чемпіонат Донецької області з настільного тенісу серед загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

Турнір пройшов у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України» щодо збереження та розширення в регіоні мережі позашкільних навчальних закладів.

Змагання були проведені обласною дитячо-юнацькою спортивною школою для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду «Знедолені діти».

За тенісними столами макіївського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» зустрілися 100 спортсменів 1997 року народження і молодше, які представляли 20 команд загальноосвітніх шкіл-інтернатів Донецької області.

За підсумками захоплюючих командних змагань були визначені кращі спортсмени з настільного тенісу. Переможцем обласного чемпіонату стала Дзержинська загальноосвітня школа-інтернат. Друге місце посіли вихованці Амвросіївської загальноосвітньої школи-інтернату № 4 Донецької обласної ради, а третє – Мар’їнської загальноосвітньої школи-інтернату № 3 Донецької обласної ради.

Призери змагань були нагороджені кубками та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Окрім цього, усі учасники обласної першості отримали солодкі призи від комітету з фізичної культури і спорту Макіївської міської ради.

 
21.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах