Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тамара Лук’янчук ознайомилася з роботою РСК «Олімпійський»

21 листопада заступник голови Донецької облдержадміністрації Тамара ЛУК’ЯНЧУК відвідала РСК «Олімпійський», де ознайомилася з роботою тренувального та основного стадіонів.

Підчас екскурсій по спортивним спорудам віце-губернатора супроводжували начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир МИЦИК та директор КП «РСК «Олімпійський» Олександр ГРОМАКОВ.

Після відвідання тренувального та основного стадіонів РСК «Олімпійський» Тамара ЛУК’ЯНЧУК поділилася своїми враженнями. «З того часу, як директором спортивного закладу був призначений новий директор, відбулися значні зміни в його роботі. Я побачила, що стадіони «живуть», вони не стоять порожніми. На тренувальному стадіоні ми спостерігали за заняттями, які проводили вихованці обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також студенти Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання та спорту. Що стосується останніх, то вони отримали хорошу базу для проведення наповненого навчального процесу. На основному стадіоні приємно бачити ветеранів, які мають змогу проводити свої тренування. Нагадаю, рік тому вони були у мене на особистому прийомі, і дуже переживали, що після проведення юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики їх не пустять на відремонтований стадіон», - сказала віце-губернатор.

 

Детальніше про те, як сьогодні організоване відвідання РСК «Олімпійський», розповів директор спортивної споруди Олександр ГРОМАКОВ. Нагадаємо, нового керівника спортивна споруда отримала два з половиною місяця тому – 9 вересня. Олександр ГРОМАКОВ відзначив, що «наразі на тренувальному стадіоні займаються 5 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які спеціалізуються на легкій атлетиці. Свої заняття проводять студенти Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання та спорту, а також з нещодавнього часу і співробітники силових відомств. Окрім цього, тренувальний стадіон може надавати послуги для населення, маючи в наявності тренажерний зал і зал для занять міні-футболом. На основному стадіоні організовані заняття спортсменів школи вищої спортивної майстерності (більше 30 осіб), ветеранів, основу яких складають представники клубу любителів бігу «Стайер». Крім того, легкоатлетичну підготовку на нашому стадіоні проводять спортсмени СДЮШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону. Також декілька десятків донеччан виявили бажання щодо придбання абоненементу для занять на легкоатлетичних доріжках. Для усіх мешканців Донецька на РСК «Олімпійський» щотижня проводяться два дня відкритих дверей. Будь-який бажаючий на безкоштовній основі має змогу спробувати свої сили на легкоатлетичних доріжках у середу з 12:00 до 15:00 та в неділю з 8:00 до 12:00». Також директор РСК «Олімпійський» додав, що в найближчому майбутньому планується розширення функціональних можливостей спортивної споруди. Зокрема, на сьогоднішній день відбуваються ремонтні роботи щодо облаштування спеціалізованого залу для проведення тренувальних занять та регіональних заходів з дзюдо.

За останні два місяці на РСК «Олімпійський» проводився і ряд спортивних заходів. Серед них – матчі Юнацької ліги чемпіонів Європи за участю команди «Шахтар» U-19 (з ФК «Манчестер Юнайтед» U-19 і ФК «Байер» U-19); особисто-командний масовий легкоатлетичний пробіг «Золота осінь» серед студентів Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання та спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України; міжнародний учбово-практичний семінар з видів єдиноборств «Російський стиль» по системі Кадочнікова для інструкторів, тренерів та спортсменів (більше 80 учасників з 8 країн); регіональні змагання з легкої атлетики серед співробітників підрозділів управління Служби безпеки України в Донецькій області.

 
21.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах