Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці пройшли традиційні змагання серед юних легкоатлетів «Шоколадна казка»

16 листопада в Костянтинівці на базі легкоатлетичного манежу ДЮСШ уже у 18-й раз поспіль пройшли змагання для найбільш юних легкоатлетів «Шоколадна казка».

Змагання носять статус відкритої першості департаменту освіти і науки Донецької області за підтримки Костянтинівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Цього року до Костянтинівки приїхало 26 команд з 17 міст і районів Донецької області. Загальна кількість учасників склала 320 осіб.

Якщо у минулому році на змаганнях було встановлено 2 рекорди, то на цей раз встановлених рекордів було чотири. У віковій категорії 10 років відзначився Євген Бібіков з  Дебальцевого, який став переможцем у 5-ти видах програми і встановив два рекорди «Казки» – у стрибках у довжину і в бар’єрному бігу. У віковій категорії 11 років два рекорди змагань у бар’єрному бігу і в стрибках у висоту встановила Христина Подкалюк з Костянтинівки, яка загалом посіла 3 перших і 1 друге місця. Серед переможців у декількох видах програми слід також відзначити Данила Жураву, який у бігу на 60 і 150 м став кращим, а в стрибках у довжину – другим.

У неофіційному заліку боротьба традиційно розгорнулася між господарями змагань та командою з м. Часів Яр. За підсумками змагань на рахунку костянтинівців – 21 призове місце, у спортсменів з м. Часів Яр – 20 призових місць. Третю сходинку посіли легкоатлети з Дебальцевого, у доробку яких 12 призових місць.

 
20.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах