Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Звання найспортивнішої родини Донеччини вкотре здобули Савчуки з Вугледару

12 травня в місті Святогірськ на базі обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Головна мета заходу – формування свідомої потреби до занять фізичною культурою в колі сім’ї, що входить у систему сучасних соціальних пріоритетів.

Команди з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали усі перепони в рамках спортивних естафет «Швидкість з м’ячем», «Смуга перешкод», «Флорбол», які поєднували в собі спорт, розваги та здорове суперництво. На власному прикладі батьки показали своїм дітям, що фізична активність є основою здорового способу життя. А бути зразком для дитини – найвища нагорода, як зізнаються дорослі.

За підсумками змагань перше місце посіла сім’я Савчук з Вугледару, другою стала сім’я Самісько з Краматорська, третьою – сім’я Трунових з Костянтинівки. Команди привітав в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, який вручив призерам кубки, медалі та грамоти центру.

Відзначимо, що родина Савчуків бере участь у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з 2009 року, і тричі виїжджала на фінальний всеукраїнський етап. Кожного разу – з новою дитиною (умови фестивалю обмежують вік дитини – до 10 років): у 2012 році тато Андрій, мати Тетяна разом із сином Микитою посіли 4 місце, у 2016 році з дочкою Анастасією – 3 місце, і в минулому 2017 році з 8-річним сином Тимуром – нарешті здобули бажану перемогу. Девіз Савчуків: «Один за всіх, і всі за одного».

 
 
17.05.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах