Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся Всеукраїнський турнір з легкої атлетики на честь Валерія Підлужного

23 лютого в Донецьку пройшов традиційний XXXVII легкоатлетичний турнір на призи заслуженого майстра спорту СРСР, бронзового призера Олімпіади 1980 року Валерія Підлужного. Змагання відбувались у рідній спортивній споруді Валерія Васильовича – манежі СДЮШОР № 1 донецької міської ради.

 

Понад 260 учасників з міст Донецької, Дніпропетровської, Миколаївської, Хмельницької та Луганської областей виборювали право отримати нагороди з рук прославленого спортсмена. Та вони не підвели: високими результатами завершились змагання зі стрибків у довжину – коронного виду Валерія Підлужного. Серед чоловіків переміг Артем Шпитько з Хмельницька – 7 м 69 см, донеччанин Віктор Шевченко був кращім серед юніорів з особистим досягненням – 7 м 32 см. Продемонстрували свої амбіційні плани на участь у юнацькому чемпіонаті світі вихованці СДЮШОР № 1 та ДВУОР ім. Сергія Бубки Богдан Єгоров – 7 м 11 см та Ігор Гончар – 7 м 10 см.

Серед жінок з відмінним результатом – 6 м 67 см – перемогла Маргарита Твердохліб з Артемівська, серед юніорок кращою стала донеччанка Елізавета Бородіна – 5 м 87 см, а серед дівчат – представниця Харцизька Аліна Попкова – 5 м 35 см.

У потрійному стрибку Катерина Попова (Донецьк, ДВУОР-СДЮШОР-8) здобула перемогу стрибком на 12 м 32 см та виконала відбірковий норматив на юнацький чемпіонат світу.

У стрибках в висоту серед юнаків кращим став Олександр Гайдар з Костянтинівки – 190 см, а серед дівчат особистий рекорд покращила Наталя Піроженко, стрибнув на 165 см.

 
25.02.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах