Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулися змагання серед міських ЗМІ

У приміщенні міського шахового клубу за ініціативи управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради відбулися змагання серед співробітників засобів масової інформації міста.

Присутній на церемонії відкриття начальник управління з фізичної культури і спорту Олег Муравйов від себе особисто і від всієї спортивної громадськості міста привітав працівників творчої професії з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку, побажавши подальших творчих успіхів.

Після цього учасники змагань поринули в змагальну обстановку. Організаторами турніру було запропоновано позмагатися на влучність у дартс, вмінню комбінувати на шашковій дошці, блиснути інтелектом за рішенням шахових композицій.

Лідерство з першого виду змагань захопила команда газети «Іллічівець». Очки до скарбнички команди принесли Наталія Узун (шашки та шахи), Андрій Ксьонз та Володимир Чертушкін (шахи). Слідом за лідерами розташувалися команди МТВ і «Новий Азовсталець». Вирішальним став останній вогневий рубіж – дартс. Після нетривалих «наступальних боїв» команд і влучної стрільби снайперів перше місце посіла команда «Іллічівця». За ними розташувався колектив телеканалу МТВ, на третьому місці – «Новий Азовсталець».

Переможцям та призерам були вручені призи та грамоти. Учасники змагань висловили побажання про включення турніру в календар міських спортивно-масових заходів на 2014 рік, а також про запрошення колег з інших міст.

 
19.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах