Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дебальцевому встановлено рекорд України!

15 листопада мешканцями міста Дебальцеве встановлено новий рекорд України «Найбільша група людей, яка одночасно тренується на скакалках». Нині він складає 649 учасників і перевищує попередній показник на 249 осіб.

Неординарний захід відбувся на центральній площі Дебальцевого, а його ініціаторами виступили міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та міська громадська організація «Молоді регіони» .

Мета заходу – об’єднати під гаслом здорового способу життя і залучити до рухової активності якомога більшу кількість людей.

Право підняття державний прапор було надано мешканцю міста – чемпіону України з боксу серед юніорів Ярославу Тарадюку.

За «чистотою» рекорду стежила експертна комісія у складі міського голови Володимира Проценка, заступника голови Ірини Титаренко та уповноваженого представника Книги рекордів України начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Людмили Циплакової. У вступному слові міський голова закликав усіх жителів міста активно займатися фізичною культурою і спортом, бо це є запорукою здоров’я і бадьорості духу.

Представники громадської організації «Молоді регіони» забезпечили всіх бажаючих скакалками і зігріли гарячим чаєм із солодощами. Серед найменших учасників акції були учні початкових класів шкіл міста, а найстаршими виявилися їхні бабусі, які не змогли відмовити улюбленим онукам пострибати разом з ними. Організатори сподіваються, що після цієї акції більшість її учасників продовжать своє спілкування зі скакалкою зокрема і фізичною культурою взагалі та будуть готові бити нові рекорди!

 
18.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах