Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Зіркові лелеченята з Донеччини перемогли у «Шкільних батлах»

3 травня у Львові на телеканалі «Перший Західний» відбулись чергові зйомки ІІ сезону проекту «Шкільні батли», що започаткований управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації спільно з ГО «Відділення НОК України у Львівській області» у тісній співпраці зі Львівською обласною радою.

Порівняно з минулим роком, участь у цьому сезоні беруть не тільки школярі зі Львівщини, а й представники інших регіонів Сходу і Заходу України: Донеччини, Луганщини, Івано-Франківщини. Донецьку область на телепроекті представила команда учнів Великоновосілківської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 «Друге дихання» – переможці в загальнокомандному заліку на Всеукраїнському фіналі «Олімпійське лелеченя» 2017 року.

Згідно жеребкування, нашим хлопцям і дівчатам протистояли вихованці ЗОШ № 5 міста Новий Розділ Львівської області. Особливим гостем програми став призер «Ігор Нескорених», оборонець Луганського аеропорту, майстер спорту зі стрільби з лука Дмитро Сидорук.

Команда Донеччини вдало подолала всі види випробувань, що запропонували організатори: презентація, спортивні естафети, олімпійська вікторина, та завершила виступ блискучим конкурсом капітанів зі значним відривом від опонента.

 
 
 

У підсумку, з рахунком 11:7 учні з Великої Новосілки посіли перше батл-місце та отримали стіл для гри в настільний теніс – приз для своєї школи від телеканалу «Перший Західний». Також приємним сюрпризом для дітей стали почесні грамоти від Львівської обласної ради, подарунки від Відділення НОК України у Львівській області та квитки до мотузкового парку «Лазанка» у львівському парку «Знесіння».

Вітаємо зіркових лелеченят Донецької області! Склад нашої команди: Карина Сімшаг, Анна Косарєва, Анастасія Вязьміна, Діана Циганок, Єлизавета Коваленко, Анастасія Мартиненко, Олександр Бахтар, Богдан Шовгенюк, Максим Тіщенко, Євген Малтабар, Антон Параскев-Хрупін, Станіслав Снитко (керівники – вчитель фізкультури Віктор Паньков, педагог-організатор Валентина Загорулько).

 

Довідково:

Телевізійний проект «Шкільні батли» започатковано у Львівській області в 2017 році на кшталт Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» з метою виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху. У програмі змагань – презентація команди-учасника, спортивні естафети, вікторина та конкурс капітанів.

Участь у першому 8-серійному проекті, де школярі демонстрували свої спортивні навики та інтелектуальні здібності, взяли 17 команд з різних куточків Львівщини, а кращою стала сокальська СШ №3. У суперфіналі змагань сокальчани перемогли Радехівську СЗШ та Бродівську СШ №2, які також у напруженій боротьбі зуміли пробитися до найголовнішої битви минулого сезону.

У березні 2018 року стартували зйомки другого сезону «Шкільних батлів». У перших трьох випусках взяли участь команди зі Львівської області: учні СЗШ №3 міста Борислав перемогли вихованців НВК «СЗШ-гімназія» міста Перемишляни, команда школярів із села Хлопчиці виявилась кращою за представників ЗОШ №1 міста Кам’янка-Бузька, а хлопці та дівчата ЗСШ села Стрілки – кращими за однолітків із ЗОШ №10 міста Стрий.

19 квітня змагалися діти із сіл Чишки Давидівської ОТГ та Жовтанці Жовтанецької ОТГ (Львівська область), 26 квітня – команди Луганщини (місто Лисичанськ) та Івано-Франківщини (село Старий Лисець), 3 травня – школярі Донеччини (смт. Велика Новосілка) та Львівщини (місто Новий Розділ).

Програму за участю команди Донецької області згодом можна буде переглянути на ТК «Перший Західний» (виходить щосуботи об 11:00): http://1zahid.com/projects/school-battles/

05.05.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах