Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсменки Донеччини стали призерками Кубку України з черлідингу

16-17 листопада в Луганську пройшов Кубок України з черлідингу.

Усього в заході взяло участь близько 1000 чоловік, серед яких, окрім українок, були гості з Росії. Нашу країну представляли спортсменки з таких областей: Вінницька, Донецька, Дніпропетровська, Луганська, Одеська, Харківська, Житомирська, Київська, Черкаська, Сумська, Полтавська. При цьому кожна область мала можливість представити не більше 5 команд.

Змагання проходили у кількох номінаціях: чер-данс, чер-данс хіп-хоп, чер-данс-джаз (команда, дует, квартет, індивідуальна), чер, чермікст (команда), чер (індивідуальна номінація).

За підсумками змагань призові місця вдалося посісти і донецьким спортсменкам.

Серед дітей в категорії данс-соло Катерина Цимаховска зайняла перше місце, а Ірина Штельмах та Дарина Ягорська стали другими в категорії джаз-дует. Наша юніорська команда посіла друге місце. А серед дорослих колективів спортсменки Донецької області зайняли третю сходинку. Першими тут стали киянки, а другими – представниці Луганщини.

З найкращого боку показали себе вихованки тренера з Красноармійська Наталії Коновалюк. У програмі «дует» серед дорослих кращими стали Маргарита Наумова та Анна Альзоба. Серед дорослих квартетів красноармійські дівчата у складі Маргарити Наумової, Лілії Гаврушко, Діани Малярової та Альони Земляної вибороли друге місце. У командних змаганнях спортсменки стали також срібними призерками. Наймолодші черлідери з Красноармійська не відстали від старших. У програмі дует-данс Ярослава Трясорук і Аліна Штелень посіли ІІ місце, у квартеті – ІІІ місце (Трясорук Я., Штелень А., Насіннік Е., Головизнина В.), у данс-соло – ІІІ місце (Ємілія Насіннік). Усі переможці були нагороджені дипломами Міністерства та медалями.

 
18.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах