Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донецької області тріумфально виступили на зимовому чемпіонаті України з метань

З 19 до 21 лютого в Ялті пройшов зимовий чемпіонат України з метань, який був відбірковим на участь у зимовому Кубку Європи, що відбудеться 16-17 березня в іспанському місті Кастелона.

Перемогою відзначило початок сезону подружжя Семенових з Горлівки: результат Олексія в метанні диску – 61 м 13 см, результат Наталі – 57 м 64 см. Менш 30 см програла Наталі Юлія Курило з Артемівська – 57 м 38 см, проте вона перемогла серед молоді. Друге місце серед молоді в метанні диску здобув Дмитро Поздняков (Горлівка, ШВСМ) – 53 м 72 см. Горлівчанка Тетяна Юр’єва перемогла в метанні диску серед юніорок – 48 м 30 см. Слід відмітити, що усіх спортсменів тренує родинна бригада тренерів Франкових.

Представниця маріупольської школи «Азовмаш» Тетяна Шишканова посіла друге місце в метанні молоту (57 м 24 см) та виконала відбірковий норматив на участь у юнацькому чемпіонаті світу, що відбудеться в липні поточного року в Донецьку.

За підсумками змагань сформована збірна команда на участь у Кубку Європи, де будуть змагатися дорослі спортсмени: Олексій Семенов, Наталя Семенова та Юлія Курило.

 
25.02.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах