Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дзержинську вшанували чемпіона світу та Європи серед майстрів гирьового спорту

11 листопада на апаратній нараді, яка проходила у виконавчому органі Дзержинської міської ради, відбулося вшанування чемпіона світу та Європи серед майстрів гирьового спорту Юрія Суханова.

Дзержинський спортсмен став переможцем Чемпіонату світу та Європи серед майстрів гирьового спорту, який проходив з 30 жовтня по 2 листопада в Архангельську. Юрій Суханов був нагороджений Вищим спортивним міжнародним орденом «Золотий гирьовик», а також великою золотою медаллю і сертифікатом Лондонській штаб-квартири «Світових рекордів Гіннеса» за участь у рекордній номінації Гіннеса «300 спартанців».

Після повернення спортсмена зі змагань Дзержинський міський голова Володимир Слєпцов в урочистій атмосфері вручив переможцю подяку і пам’ятний подарунок.

Суханов Юрій Платонович – заслужений майстер гирьового спорту, десятиразовий чемпіон світу, восьмикратний чемпіон Європи, переможець І Всесвітньої Олімпіади гирьовиків, неодноразовий чемпіон Росії, Білорусії, багаторазовий переможець міжнародних турнірів та Всеукраїнських першостей, кавалер міжнародного ордена «Крилатий Лев».

 
13.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах