Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків

8-9 листопада в Артемівську на базі легкоатлетичного манежу спортивного комплексу «Металлург» пройшов чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1996-1997 та 1998 року народження і молодше.

У змаганнях взяв участь 321 спортсмен з 30-ти команд ДЮСШ та СДЮШОР області. Крім команд обласних спортивних шкіл, у змаганнях брали участь представники Луганська і Семипалатинська (Казахстан).

За підсумками обласного чемпіонату в командному заліку серед спеціалізованих шкіл усі призові місця здобули донеччани. Перше місце посіла СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки, друге – СДЮШОР № 1, трете – СДЮШОР ім. Надії Ткаченко. Серед команд ДЮСШ впевнену перемогу здобула команда КДЮСШ № 1 м. Артемівськ, другою стала обласна ДЮСШ ГУО м. Донецьк, а замкнули трійку призерів представники ДЮСШ № 2 ВО м. Горлівка.

У особистому заліку подвійну перемогу з бігу на 60 і 200 метрів здобула Ірина Скитська з Артемівська – 7,6 і 26,4 с відповідно. Серед дівчат також високі результати показали Ольга-Марія Мулас-Зеленська з Донецька в бігу на 60 м з бар’єрами – 8,8 с, Олександра Онацька в стрибках із жердиною (СДЮШОР № 8), Ганна Сологуб з Горлівки в штовханні ядра та Ганна Ботузова з Краматорська, що перемогла в бігу на 60 та 400 м.

У забігах спринтерів серед юнаків перемогли Анатолій Самалюк з Маріуполя, який пробіжав 60 м за 6,9 с, і Артур Чистяк з Донецька, який в бігу на 200 м показав результат 23,2 с. У фіналі бігу на 60 м з бар’єрами кращий час показав Олександр Доброльожа з Дебальцева – 8,0, лише десяту долю секунди програв йому Владислав Семенов з Донецька – 8,1. У стрибках у довжину кращим став представник СДЮШОР № 1 Богдан Єгоров – 7.02 м, а його колега по тренуванням Ігор Гончар святкував перемогу в потрійному стрибку – 14.32 м. У стрибках з жердиною особисті рекорди встановили усі призери змагань: донеччане Анатолій Мясников – 430 см, Юрій Філін та Андрій Скляров – 410 см (усі – СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки). Також з особистим рекордом у секторі зі штовхання ядра – 17.28 м – кращим став Костянин Дороршенко з Тореза.

 
11.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах