Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олексій Рокочий та Антоніна Князєва здобули «золото» та «бронзу» на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу

9 листопада в норвезькому місті Ставангер завершився Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок.

За нагороди вищого ґатунку змагались 117 чоловіків та 77 жінок з 28-ми країн світу. Змагання виявились надзвичайно цікавими, а доля нагород часто непередбачуваною.

Збірна України продемонструвала на чемпіонаті світу високий результат. У командній першості українці набрали рівну кількість балів з росіянами, поступившись лише за показником Уїлкса. Також другою стала і жіноча національна команда.

Здобуттям медалей на світовій першості відзначились і спортсмени Донеччини.

У ваговій категорії до 72 кг Україну представляла дебютантка чемпіонату світу – чемпіонка Європи Антоніна Князєва. Наша спортсменка, яку тренує Олександр Князєв, принесла збірній «бронзу» та встановила новий рекорд Європи у присіданнях – 255 кг. Загальний результат Антоніни – 590 кг (145 кг – жим, 190 кг – тяга).

У ваговій категорії до 120 кг майстер-клас показав дворазовий чемпіон світу Олексій Рокочий (на фото). Олексій виконав вдало усі 9 підходів і встановив рекорд світу в сумі триборства – 1075 кг (412,5 кг – присідання, 295 – жим, 367,5 – тяга). Конкуренцію нашому спортсмену, наставником якого є Заслужений тренер України Іван Збандут, суперники склали лише до вправи зі станової тяги, яка все розставила по місцях.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів із вдалим виступом на світовій першості та бажаємо яскравих перемог на майбутніх змаганнях!

Фото - http://ironworld.ru

 
11.11.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах