Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині знов підняли прапор НОК України

19 грудня з нагоди участі українських спортсменів в XI зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який проходить у м. Брашов (Румунія), у Донецьку відбулась церемонія підняття державного прапора та прапора НОК України.

Свідками та учасниками цієї події стали учні Донецького вищого училища Олімпійського резерву ім. С.Бубки. Урочисту лінійку провів директор ДВ УОР ім. С.Бубки, голова Донецького обласного відділення НОК України Анатолій Кучеров, який і дав команду «Рівняння на прапор»! Так, під гучний гімн Національного олімпійського комітету України право підняти прапор НОК було надано провідним спортсменам Донеччини: майстру спорту міжнародного класу України з легкої атлетики, чемпіонці Європи, фіналістці ХХХ літніх олімпійських ігор в Лондоні Логвіненко Аліні і майстру спорту міжнародного класу України з легкої атлетики, бронзовому призеру чемпіонату світу серед молоді, фіналістці ХХХ літніх олімпійських ігор в Лондоні Твердохліб Маргариті.

Після урочистого моменту вболівальникам спорту було зачитане послання від Президента НОК України, олімпійського чемпіона Сергія Назаровича Бубки:

«Приємно, що склалась така чудова традиція, і перед кожним відповідальним олімпійським стартом ми об’єднуємось разом навколо підтримки наших спортсменів, разом вболіваємо і переживаємо за героїв нашої нації, підтримуючи універсальні й вічні олімпійські цінності, а також здоровий спосіб життя!

Переконаний, що навіть за тисячу кілометрів наша гаряча підтримка збадьорить юних олімпійців і допоможе їм повірити у власні сили!

Вболіваймо за наших юних олімпійців, за український спорт і красиві перемоги!».

 

За матеріалами Донецького обласного відділення НОК України
http://noc-donetsk.org/

 
20.02.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах