Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини посіли перше командне місце на чемпіонаті України із сучасного п’ятиборства серед спортивних шкіл

З 7 по 9 листопада в Луганську пройшов чемпіонат України із сучасного п’ятиборства серед ШВСМ, СДЮШОР, ДЮСШ та УОР.

Участь у змаганнях взяли більше 150 кращих молодих спортсменів Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Луганської, Львівської, Харківської областей та м. Києва.

Учасниками першості стали спортсмени чотирьох вікових категорій, тому змагання проводилися у програмах двоборства, триборства, чотириборства та п’ятиборства.

Донецьку область на чемпіонаті України представляли 27 спортсменів, які завоювали 11 нагород: 5 золотих, 3 срібних та 3 бронзових. У загальному заліку наша команда посіла перше місце.

Окремо слід відзначити успіх учениці Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Яни Поліщук. Наша спортсменка стала кращою в змаганнях з чотириборства, які входять до програми ІІ Юнацьких олімпійських ігор, що пройдуть у серпні 2014 року в Нанкіні (Китай).

Перші місця у командній першості посіли донецькі хлопці та дівчата в програмі двоборства, а також жінки у змаганнях з чотириборства та чоловіки в п’ятиборстві.

Срібні нагороди в особистій першості здобули Максим Коваленко (у триборстві), Катерина Суплякова (у чотириборстві) та Олександр Пінчук (у п’ятиборстві).

 
09.11.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах