Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Ясинуватій пройшли змагання з плавання та стрільби серед сімейних команд

Ясинуватський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» продовжує проводити уже традиційні змагання серед сімейних команд під девізом: «Непереможним буде той, хто шанує родину свою і спорт».

Змагання відкрив голова спорткомітету м. Ясинувата В.С.Кірічік, який зазначив, що з кожним роком популярність цих стартів зростає.

На цей раз у спортивно-оздоровчому комплексі «Атлантіс» для участі у міських змаганнях з плавання зібралося більше 60 учасників.

Програма змагань складалась із сімейної естафети 2х25 метрів у трьох вікових групах і окремих запливів серед тат, мам і дітей різних вікових груп. У молодшій віковій групі перемогла родина Білоус, друге місце посіла сім'я Шеховцових, а на третьому опинилася сім'я Жиленко. У середній віковій групі перше місце посіла сім'я Опря, друге – Коваленко-Самборські, третє – родина Алюкових. У старшій віковій групі знову перемогла сім'я Опря, друге місце – у родини Білоус, третє – у сім'ї Копиткових.

В особистому заліку серед дівчат 1-4 класів І місце посіла Настя Шеховцова (школа № 2), на ІІ місці – Влада Золотько (школа № 6), ІІІ місце – у Олі Сичової (школа № 2). Серед дівчаток 5-9 класів швидше за всіх припливла до фінішу учениця школи № 6 Софія Дахіна, Ліза Алюкова зі школи № 7 посіла ІІ місце, а Ліля Бєляєва зі школи № 6 – ІІІ місце. Наталя Держипільська виявилася найшвидшою серед студенток.

Серед молодших школярів І місце зайняв Богдан Білоус (школа № 6), ІІ місце у Єгора Жиленко, а на ІІІ місці – Михайло Палагута (школа № 1). Серед хлопчиків 5-9 класів І місце – у Владислава Самбірського (школа № 7), ІІ та ІІІ місця розділили учні школи № 2 Олег Лобівко і Михайло Поклінков. У запливах серед студентів І місце посів Дмитро Жиленко, ІІ місце – Ігор Опря та ІІІ місце – Григорій Палагута.

Серед тат найшвидшим виявився Андрій Опря, на другому місці – Дмитро Білоус, і третє місце – у Олексія Акімочкіна. У запливах серед мам першою припливла Лариса Алюкова, друге місце – у Ольги Білоус і на третьому місці – Тетяна Копиткова.

Ще одним змаганням, проведеним Ясинуватським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», став турнір зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед сімейних команд. Місцем його проведення став тир міської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6. Кожному учаснику надавалося три пробних постріли і п'ять залікових. Підсумки підводилися за двома найкращими результатами, показаними членами родини. Переможцями цих змагань стали брати Єгор Крутилін (ЯПТУ) і Ярослав Чупира (ЗОШ № 2), які удвох набрали 51 очко. Всього на 2 очки відставши від лідерів, друге місце посіла сім'я Муравлевих. Третє місце посіла родина Степанюк.

 
15.02.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах