Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулося виїзне засідання координаційної ради розвитку фізичної культури і спорту інвалідів

31 жовтня в Краматорську в Донбаському міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів відбулося виїзне засідання координаційної ради розвитку фізичної культури і спорту інвалідів під головуванням в.о. начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.

Засідання проводилось з метою забезпечення умов для занять інвалідів фізичною культурою та спортом, координації роботи щодо покращення організації фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи серед інвалідів, сприяння популяризації паралімпійського і дефлімпійського спорту в регіоні.

У роботі засідання взяли участь керівники органів управління фізичною культурою та спортом Артемівська, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янського району і представники громадських організацій інвалідів області.

До початку засідання його учасники відвідали стадіон «Прапор», дитячо-юнацький спортивний клуб «Спартак», дитячо-юнацький клуб «Мир» і Донбаський міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів.

Згідно з порядком денним, на засіданні були розглянуті питання про стан фізкультурно-оздоровчої і реабілітаційної роботи серед інвалідів, забезпечення безбар’єрного доступу інвалідів до спортивних об’єктів у Краматорську та про організацію роботи Донецького обласного осередку спортивної федерації незрячих України.

 
01.11.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах