Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецькій школі вищої спортивної майстерності пройшло засідання тренерської ради

30 жовтня в Донецькій школі вищої спортивної майстерності пройшло засідання тренерської ради, на якому було розглянуто більше десяти питань.

На заході були присутні старші тренера-викладачі відділень з видів спорту, куратори, представник фізкультурно-оздоровчого диспансеру.

У вступному слові в.о. директора ШВСМ Костянтин Горянець подякував тренерам з видів спорту за хорошу роботу в поточному році, підкресливши, що, незважаючи на затримки із фінансуванням, жоден навчально-тренувальний збір не був зірваний, спортсмени Донецької області готувалися і виїжджали на змагання у відповідності з індивідуальними планами.

Основними пріоритетами Донецької школи вищої спортивної майстерності на 2014 рік є: забезпечення підготовки спортсменів ШВСМ до основних стартів року, через те що наступний рік є визначальним щодо відбору в Олімпійську збірну команду України; продовження спільних програм щодо забезпечення спортсменів; організація спільної роботи з обласними федераціями з видів спорту, спортивними клубами, СДЮШОР, ДВУОР ім. С.Бубки за дольовою участю в підготовці спортсменів Донецької області до Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

На сьогоднішній день в ШВСМ продовжує працювати 20 відділень з видів спорту, тренерсько- викладацький склад складається з 65 осіб (25 штатних, 40 сумісників). У школі налічується 423 учня постійного складу, а в збірні команди України входять 143 спортсмена.

Серед успіхів спортсменів ШВСМ у 2013 році можна відзначити золоті медалі чемпіонатів світу та Європи Аліни Стадник, «бронзу» чемпіонату світу команди із синхронного плавання, «бронзу» чемпіонату світу і рекорд України в приміщеннях в активі Ольги Саладухи, «срібло» чемпіонату Європи і малу «бронзу» чемпіонату світу, завойовані Артемом Удачиним. Усього в 2013 році на дорослих чемпіонатах світу та Європи учнями було завойовано 26 медалей, серед яких 10 золотих, 6 срібних і 10 бронзових. Згідно з попереднім рейтингом відділень з видів спорту, перше місце займає легка атлетика, друге – синхронне плавання, третє – сучасне п’ятиборство.

Крім підсумків роботи відділень з видів спорту ШВСМ за 2013 навчальний рік, на засіданні були розглянуті наступні питання: підготовка річного звіту; формування проекту календарного плану спортивних заходів ШВСМ на 2014 рік; виконавча дисципліна щодо робочої документації: журналів обліку робочого часу тренерів-викладачів, індивідуальних планів підготовки спортсменів, особистих карток спортсменів; своєчасне надання кадрової документації, проходження курсів підвищення кваліфікації тренерів; виконання фінансової дисципліни; проведення планової інвентаризації.

Також була розглянута схема проведення підсумкових педагогічних рад відділень з видів спорту, основним завданням яких є розгляд індивідуальних планів підготовки спортсменів за 2013 рік, їх фінансове забезпечення та план організації тренувального та змагального процесу підготовки на 2014 рік.

 
01.11.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах