Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійському районі відбулась спартакіада працівників галузі освіти

З початком осінніх канікул вчителі Красноармійського району змінили зошити та указки на спортивну форму, м’ячі та ракетки.

28 жовтня в Гришенській загальноосвітній школі відбулась спартакіада працівників галузі освіти Красноармійського району, у якій вчителі проходили іспит на швидкість,спритність та точність.

Основна мета цих змагань – залучення педагогічних колективів шкіл району до занять фізичною культурою та спортом, а також надання гарного прикладу для своїх вихованців.

Уже другий рік поспіль вчителі із задоволенням змагаються у волейболі, настільному тенісі, дартс та шашках.

На урочистому відкритті змагань з привітальним словом та побажанням вдалих стартів виступили заступник голови Красноармійської райдержадміністрації Тетяна Радченко та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Лариса Федорціва.

Учасниками цьогорічної спартакіади стали 12 колективів шкіл загальною кількістю 120 осіб.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку кращими стали вчителі Миколаївської ЗОШ. На другому місці опинились педагогічні працівники Гродівської ЗОШ, на третьому – Сергіївської ЗОШ.

Організатором спартакіади виступив сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Красноармійської райдержадміністрації за підтримки районної організації «Молоді регіоні».

 
31.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах