Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання з 60-річним ювілеєм

Шановний Олексію Михайловичу!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть щирі вітання з нагоди визначної події – 60-річного ювілею!

Ваш професіоналізм, багаторічна самовіддана, послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток галузі фізичної культури та спорту на Донеччині, і забезпечили повагу та беззаперечний авторитет серед коллег.

Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Бажаємо Вам благополуччя, нових професійних перемог та висот!

 

Біографічна довідка

Олексій Михайлович Найденко народився 16 лютого 1953 року в м. Костянтинівка. У 1977-1979 рр. – директор ДЮСШ СК «Машинобудівельник», у 1979-1987 рр. – голова Дружківського міськспорткомітету, у 1987-1991 рр. – заступник голови Донецької обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». З 1991 до 2005 рр. – перший заступник голови Донецької обласної ради ФСТ «Динамо». Під час роботи Олексія Михайловича в ДОФСТ «Динамо» у 1996 р. Лілія Подкопаєва здобула титул абсолютної Олімпійської  чемпіонки зі спортивної гімнастики, а в 2000 р. Давид Солдадзе посів друге місце на Олімпіаді в Сіднеї. Загалом під час керування О.М.Найденко ФСТ «Динамо» було підготовлено більш ніж 40 чемпіонів Світу та Європи, 3 заслужених майстри спорту України, 27 майстрів спорту міжнародного класу. З 2007 р. до сьогоднішнього дня Олексій Михайлович займає посаду директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Нагороджений Державною нагородою України – почесним званням «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України», почесними грамотами та подяками Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної ради, відомчими нагородами Міністерства внутрішніх справ України, почесним знаком «За заслуги» та відзнаками Центральної Ради фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, званням «Почесний Динамовець».

 
19.02.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах