Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Макіївці пройшов відкритий кубок області з волейболу серед спортсменів з вадами слуху

26-27 жовтня в Макіївці на базі ДЮСШ № 1 пройшов відкритий кубок області з волейболу пам’яті Володимира Заворотинського серед спортсменів з вадами слуху.

Безпосереднім організатором змагань виступив Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

У змаганнях, які вже стали традиційними і проходили всьоме, взяли участь 45 спортсменів з 4 міст області: Слов’янська, Краматорська, Макіївки та Маріуполя.

В урочистому відкритті обласного турніру взяли участь в.о. начальника відділу Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Олена Лавшонок, президент Донецького обласного осередку спортивної федерації глухих України Олександр Земечев та провідні спортсмени області.

За підсумками змагань призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – Макіївка;

ІІ місце – Краматорськ;

ІІІ місце – Маріуполь.

Змагання проводились з метою масового залучення людей з обмеженими фізичними можливостями до регулярних занять фізичною культурою і спортом, виявлення молодих талановитих спортсменів, збереження і удосконалення системи підготовки спортивного резерву, поповнення збірної команди області для участі у Всеукраїнських змаганнях. 

 
28.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах