Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся традиційний легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу»

26 жовтня відбувся традиційний XXXVII легкоатлетичний пробіг «Осінь Донбасу» за маршрутом Донецьк-Макіївка-Харцизьк.

У забігу взяли участь 212 спортсменів з Донецької, Харківської, Луганської, Дніпропетровської, Львівської областей, а також представники Росії – з Ростовської області та Красноярського краю.

Наймолодшим учасником пробігу стала Катерина Селемєнєва з Харцизька. А найстаршими – 79-річні Микола Нестеренко зі Львову та Володимир Кушевид з Луганська.

У абсолютній першості в бігу на 30 км серед чоловіків перемогу здобув Дмитро Войт з Донецька. Другим став переможець пробігу 2012 року, майстер спорту України міжнародного класу, діючий рекордсмен пробігу Олександр Сітковський з Маріуполя. На третій позиції опинився Олександр Казіміров з Макіївки.

На дистанції 30 км серед жінок усі ступені п’єдесталу посіли представниці Макіївки: Ольга Казимирова перемогла в абсолютній першості, її колега по тренуванням Ольга Афанасенко була другою. Нагороду за трете місце отримала постійна учасниця цього пробігу Тетяна Павлищєва.

Також перемогу у своїх вікових групах святкували донеччанка Анастасія Буркевич, маріупольці Андрій Будаква та Михайло Андрущенко, Сергій Граур зі Сніжного, Микола Агапов і Інна Левенгарц з Харкову та інші.

На дистанції 10 км, старт якої був даний у Макіївці, абсолютно кращий результат серед чоловіків показав курсант Донецького юридичного інституту Владислав Алімов. Друге місце тут посів юний представник Маріуполю Василь Касьянов, а третє – донеччанин Дмитро Яценко. Серед жінок кращою була Ольга Мащенко з Маріуполя, другою – Єлизавета Бабаніна з Донецька, третьою – Катерина Васильченко з Горлівки.

Усі учасники змагань отримали картки та вимпели пробігу, переможці та призери – грамоти та пам’ятні нагороди. Нагородження проводив заступник Харцизького міського голови, президент Федерації легкої атлетики Харцизька Сергій Шупік.

 
28.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах