Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся обласний турнір з волейболу серед ветеранів

26-27 жовтня в спортивному залі Донецького національного університету відбувся обласний турнір з волейболу серед ветеранів у рамках проведення Всеукраїнських масових заходів «Спорт для всіх – радість життя», присвячений Міжнародному дню людей похилого віку.

Захід відбувся в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України на виконання завдань та положень Програми «Україна для людей».

Організаторами змагань виступили Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Асоціацією волейболу ветеранів Донецької області.

Учасниками обласного турніру стали 72 ветерани, які представляли 9 команд з Горлівки, Краматорська, Донецька (2 команди), Маріуполя, Красноармійська, Артемівська, Вугледара та Курахового.

За підсумками змагань перші місця серед спортсменів вікових категорій «50+» і «60+» посіли команди з Донецька, а у категорії «55+» – колектив з Горлівки.

Команди-переможці змагань були нагороджені кубками та дипломами Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
28.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах