Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль дзюдо

25-26 жовтня в Донецьку в Палаці спорту «Дружба» пройшов ІІІ Міжнародний Фестиваль дзюдо, у рамках якого відбулися такі змагання: Дитяча ліга дзюдо, Відкритий чемпіонат України серед ветеранів, Відкритий Абсолютний чемпіонат України та міжнародний турнір на честь заслуженого тренера України Юрія Зусера.

В урочистому відкритті змагань взяли участь в.о. начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, президент федерації дзюдо України Нуріслам Аркаллаєв, президент федерації дзюдо Донецької області Родіон Бутко.

Учасниками Фестивалю стали 548 спортсменів із 10 країн світу: Білорусії, Голландії, Греції, Грузії, Киргизстану, Литви, Росії, Румунії, Узбекистану та України.

У ХХ Міжнародному турнірі на честь заслуженого тренера України Юрія Зусера взяли участь юні спортсмени віком від 16 до 23 років. За підсумками змагань в командній першості призові місця посіли:

- серед чоловіків:

1 місце – Донецьк (Донецький національний університет);
2 місце – Донецьк (СК «Гранд»);
3 місце – Харків, Кутаїсі;

- серед жінок:

1 місце – Донецьк;
2 місце – Запоріжжя;
3 місце – Слов’янськ, Донецьк (СДЮСШОР з видів боротьби).

У рамках Відкритого Абсолютного чемпіонату України за перемогу серед чоловіків змагалися кращі українські та закордонні дзюдоїсти-важковаговики. Першим тут став донеччанин Артем Блошенко (ШВСМ, тренер – Петро Кудрявцев), друге місце зайняв Рой Мейер з Голландії, третє – Олександр Ваховяк з Білорусії та Марюс Пашкявічус з Литви. У змаганнях серед жінок взяли участь виключно українки, а третє місце посіла Ксенія Дарчук зі Слов’янська (ШВСМ, тренер – Дмитро Ігнатенко).

 
27.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах