Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Найкращі спортсмени та тренери Донеччини отримали нагороди за підсумками жовтня 2017 року

22 листопада в Краматорську, у приміщенні виконкому міської ради, вшановано видатних спортсменів Донеччини, які досягли вагомих результатів на міжнародних змаганнях восени 2017 року, а також тренерів кращих атлетів.

Представників спортивної еліти привітав заступник голови облдержадміністрації, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Віктор Ремський. «Вшанування кращих спортсменів і тренерів Донеччини стало гарною традицією, і ми будемо її продовжувати. Своїми перемогами вони заслуговують на те, щоб їм дякували, популяризували та підтримували їх як на обласному, так і на загальнодержавному рівні», - сказав він.

Пам’ятні відзнаки отримали кращі у жовтні представники олімпійських видів – майстер спорту України з важкої атлетики, бронзовий призер чемпіонату Європи серед юніорів в Албанії Ілля Куліков (Вугледар) та його наставник, заслужений тренер України Володимир Худін.

 
 

Кращі у жовтні представники неолімпійських видів – майстер спорту України міжнародного класу з ушу, срібна призерка чемпіонату світу з ушу (таолу) у Росії серед дорослих Ганна Терещенко (Маріуполь) та її наставник, заслужений тренер України Віталій Болдирєв – нагороджені пам’ятними відзнаками і одноразовими грошовими винагородами з обласного бюджету на загальну суму 41 437 грн.

 

Пам’ятні відзнаки отримали кращі у жовтні представники видів спорту серед осіб з інвалідністю – майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках, переможниця і призерка чемпіонату світу в Бельгії Сніжана Кернична (Слов’янськ) та її тренер Олена Харченко.

 

Окрім цього, нагороди знайшли кращих представників Донецької області з видів спорту серед осіб з інвалідністю у минулому місяці – вересні. Переможниця чемпіонату світу з шашок-100 у Болгарії Людмила Ведерко (Бахмут) отримала посвідчення майстра спорту міжнародного класу, а також плакетку із зазначенням відповідної номінації – таку відзнаку отримав і її наставник, заслужений тренер України Дмитро Мударісов.

 

У рамках зустрічі керівництва Донеччини з кращими спортсменами і тренерами вшановано володарів медалей чемпіонату світу з пауерліфтингу серед чоловіків, який проходив з 13 по 18 листопада у Чехії. Віктор Ремський урочисто вручив сертифікати на отримання одноразових грошових винагород з обласного бюджету на загальну суму 116 812 грн. чотирьом атлетам та їх наставнику, заслуженому тренеру України Івану Збандуту. Нагадаємо, абсолютним чемпіоном та рекордсменом світу у ваговій категорії до 120 кг став Олексій Бичков (Краматорськ), дві срібні нагороди в цій же категорії отримав Олексій Рокочий (Лиман), «золото» і два «срібла» у ваговій категорії понад 120 кг здобув Володимир Свістунов (Маріуполь), і двічі срібним призером у ваговій категорії до 105 кг став Олександр Рубець (Маріуполь).

 
 
 

Також Подяку Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації, відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області за фінансову підтримку волейбольного клубу «Бахмут» висловлено директору ТОВ «КНАУФ ГІПС ДОНБАС» Олександру Бичкову.

 

На завершення урочистого заходу Віктор Ремський зазначив, що відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області в планах на майбутній рік має багато заходів, спрямованих на популяризацію спорту, і закликав видатних спортсменів приїжджати до шкіл та в спілкуванні з дітьми мотивувати їх до занять регулярною руховою активністю.

 

Більше світлин з урочистого заходу переглядайте на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook (за посиланням)

 
22.11.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах