Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську 20-річчя волейбольного клубу машинобудівного коледжу ДДМА відзначили проведенням обласного турніру

У Краматорську з 18 по 20 жовтня пройшов турнір з волейболу на честь 20-річчя волейбольного клубу машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії.

На відкритті турніру, яке відбулося 19 жовтня, були присутні: директор машинобудівного коледжу ДДМА Олексій Макуха, тренери з волейболу, ветерани цього виду спорту і випускники команди ДДМА різних років.

У турнірі взяли участь 5 команд з Краматорська, Донецька та Маріуполя. Краматорськ представляли команди ДДМА, машинобудівного коледжу і команда випускників волейбольного клубу коледжу «Трансгаз».

За підсумками турніру перемогу святкували волейболісти «Трансгазу», які в матчі за перше місце обіграли волейболістів ДДМА (3:2). Третє місце посіла команда «Маріуполь-МДГУ».

Під час змагань працювала фотовиставка «Волейбольного клубу коледжу – 20 років», де були представлені фотографії всіх команд, які існували протягом двох десятків років і якими керував тренер Леонід Будяк. Зокрема, тут було чорно-біле фото першого складу команди, а також фото спортсменів, які стали призерами чемпіонату України серед колективів першої ліги і вийшли у вищу лігу.

 
22.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах