Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий чемпіонат області з велокросу, присвячений пам’яті Аркадія Аматуні

19-20 жовтня в Донецьку біля 2-го міського ставку пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з велосипедного спорту (крос), присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Аркадія Аматуні.

Аркадій Георгійович Аматуні – багаторазовий чемпіон СРСР в гонках на треку і на шосе, з кросу, переможець міжнародних велогонок «Тур по Єгипту», «Тур де Марокко», почесний майстер спорту СРСР.
Змагання, присвячені пам’яті Аркадія Аматуни, проводились у Донецьку в одинадцяте.

У цьому році в обласному чемпіонаті взяло участь 145 спортсменів, які представляли Донецьк, Макіївку, Горлівку, Красний Лиман, Краматорськ, Маріуполь, Новоазовськ, Мар’їнку та Докучаєвськ.

19 жовтня змагання проходили в несприятливих погодних умовах, проте спортсмени проявили свої бійцівські якості та жагу до перемоги. Заїзди в груповій гонці на 600 м розпочали найменші учасники змагань віком 5-7 років. Перемогу в цій категорії здобули Анастасія Найдина та Владислав Мережук (обидва – Донецьк, ОСДЮСШОР).

Серед дітей 2002-2003 років народження в груповій гонці на 1 км кращими були Роман Капіца (Донецьк, ОСДЮСШОР) та Олександра Павлова (Макіївка).

Переможцями в інших категоріях стали: Павло Василиогло, Дар’я Ребракова, Вікторія Лобань, Костянтин Храповицький, Анастасія Зубко, Тимур Русія (усі – Донецьк, ОСДЮСШОР), Юрій Салтиков (Донецьк, СДЮШОР-4).

20 жовтня вже за сприятливих погодних умов пройшли естафетні гонки, учасниками яких стали всі категорії спортсменів, а також ветерани та любителі.

 
21.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах