Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Трифонов здобув «золото» на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби серед юніорів пам’яті Едуарда Нікіфорова

З 18 по 20 жовтня у Володимирі (Росія) проходив міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юніорів пам’яті майстра спорту міжнародного класу Едуарда Никифорова.

У турнірі взяли участь команди з Білорусії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизії, Латвії, Польщі, Російської Федерації, Туркменістану, Угорщини та України.

У перший день у змаганнях взяли участь чотири українських спортсмени, але лише представник Донецької області – маріуполець Олександр Трифонов (КДЮСШ № 3, тренер – Армен Айропетян) – став володарем медалі. Наш спортсмен завоював «золото» у ваговій категорії 50 кг, впевнено обігравши у фіналі росіянина.

У другий день змагань Донецький регіон представляли два спортсмени: Євген Удінський у ваговій категорії 55 кг і важкоатлет Дмитро Чмихов (обидва – з Вугледара, СДЮСШОР ім.Г.Г.Узуна - УОР, тренери – Сергій Поваляєв, Віктор Лозовой).

Євген Удінський, упевнено пройшовши 1/16 фіналу, програв другу сутичку 1/8 фіналу Ніке Цецхладзе з Грузії і, таким чином, посів 5 місце.

Дмитро Чмихов в 1/8 фіналу зустрічався з грузином Зурабом Гедехаурі. І якщо перший період наш спортсмен виграв (4:1), то в другому суперник виявився сильнішим (8:0).

Усього за підсумками турніру молодіжна збірна команда України завоювала дві золоті медалі: окрім Олександра Трифонова, кращим у своїй ваговій категорії – 84 кг – став Андрій Гладких. Дві вищі нагороди в сумі з 4 п’ятими місцями дозволили національній команді зайняти в командному заліку третє місце.

 
21.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах