Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

14 жовтня в Горлівці на базі НВК № 14 – багатопрофільний ліцей «Лідер» відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям розміром 42х22м.

Символічну стрічку перерізали перший заступник міського голови Євген Матюха, Кавалер ордену третього ступеню, Герой українського козацтва В.М.Зіненко та кращий футболіст ліцею Андрій Асмоловський.

У відкритті спортивного майданчика взяли участь депутат міської ради С.В.Басова, начальник Горлівського міського управління міліції П.П.Панасюк, заступник начальника Горлівського управління юстиції С.А.Рибаковська, помічник начальника кримінальної міліції Д.Ю.Луценко, заступник начальника лінійного відділу Микитівського району Л.Є.Ахметіна, представники відділу фізичної культури і спорту, установ, організацій та молодь міста.

«Модернізація існуючих майданчиків для занять спортом та дозвілля дітей – це важлива складова нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», тому відтепер більше дітей та молоді міста може долучитися до активного та здорового способу життя. І одне з головних – турбота про наше майбутнє, про дітей. Що може бути прекраснішим за посмішки на їхніх обличчях? Нехай такі дні, як сьогодні, зігрівають наші серця любов’ю й теплом», – наголосила директор ліцею Людмила Ісакієва.

 
18.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах