Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Спорт для всіх» відзначає 10-річний ювілей

З 10 по 12 жовтня поточного року в с. Гаспра (АР Крим) відбулась семінар-нарада директорів регіональних центрів «Спорт для всіх», присвячена 10-річчю створення та діяльності мережі центрів «Спорт для всіх».

У семінар-нараді взяли участь керівники та працівники обласних і міських центрів. Також до участі було запрошено Першого заступника Міністра молоді та спорту України Сергія Глущенка.

У конструктивному діалозі між працівниками регіональних центрів, ВЦФЗН «Спорт для всіх» та Міністерством молоді та спорту України було обговорено як досягнення, так і основні проблемні питання функціонування мережі центрів протягом десятиріччя, окреслено стратегічні завдання, плани та перспективи розвитку основних напрямків роботи центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також було презентовано новий бренд-логотип мережі центрів «Спорт для всіх».

Також за доброю традицією під час наради були відзначені центри, які провадили найактивнішу діяльність.

Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було нагороджено кубком та поліграфічною продукцією Національного олімпійського комітету України як найактивніший центр за підсумками проведення Всеукраїнських заходів серед дітей та молоді «Олімпійське літо», що проходили у літній канікулярний період з 1 червня по 31 серпня 2013 року за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення.

 
16.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах