Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі підвели підсумки II Спартакіади комітетів самоорганізації населення

14 жовтня на відкритому спортивному майданчику Приазовського державного технічного університету відбулося урочисте підведення підсумків Спартакіади комітетів самоорганізації населення м. Маріуполя.

Протягом останніх років одним з пріоритетних напрямків діяльності Маріупольської міської ради є розвиток масового спорту. У 2011 році з ініціативи міського голови Юрія Хотлубея в Маріуполі відбувся I чемпіонат міста з футболу, а роком опісля була проведена повноцінна Спартакіада ​​з шести видів спорту, яка викликала великий інтерес у мешканців міста.

Поточний 2013 рік дав старт новій Спартакіаді, яку тепер з повним правом можна назвати традиційною. На першому етапі було визначено чотири кращі команди, яким належало захищати честь своїх районів у міському фіналі. Усього в рамках першостей районів у змаганнях з різних видів спорту взяло участь більше 2 тисяч маріупольців у складах 60 команд.

Привітати переможців та призерів змагань прийшли міський голова Юрій Хотлубей, народний депутат України Сергій Матвієнков, представники районних адміністрацій та підприємств.

За підсумками фіналу в II Спартакіаді серед комітетів самоорганізації населення Маріуполя кращим став КСН «Азовський» (Жовтневий район), другим – КСН «232-ий квартал» (Іллічівський район), третє місце розділили КСН «Новий Східний» (Орджонікідзевський район) та КСН «Меотида» (Приморський район).

У першості Маріуполя з міні-футболу серед команд комітетів самоорганізації населення перемога дісталася КСН «Маркохім», друге місце посіли футболісти КСН «Центральний», третє місце – КСН «232-ий квартал» і КСН «Меотида».

Після закінчення змагань Юрій Хотлубей і Сергій Матвієнков провели церемонію нагородження, вручивши переможцям і призерам Спартакіади та першості з футболу кубки, медалі та дипломи.

 
15.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах