Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли міські змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

У суботу, 12 жовтня, на базі легкоатлетичного манежу «Донецьк» відбулися міські змагання серед спортивних сімей «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Загальне керівництво з проведення та організації змагань покладалося на комітет з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

Участь у змаганнях взяло 25 кращих сімей з усіх 9 районів міста Донецька. З них 14 команд – це родини з хлопчиками, а 11 команд – з дівчатками.

Змагання серед спортивних сімей проходили по 4 видах: біг (60 м для дорослих, 30 м для дитини), комплексна естафета, стрибок у довжину з місця і легкоатлетична естафета.

За підсумками змагань серед родин з хлопчиком перемогу здобула сім’я Авраменко з Пролетарського району. Другими стали Мосіни (Ворошиловський район), третіми – Дробітько (Куйбишевський район). Серед команд з дівчатками перемогу святкувала сім’я Кривець, що представляє Будьонівський район. Друге місце дісталося Калінінському району в особі родини Семенових, а третє – Тупікіним з Кіровського району.

Найбільш юним учасником змагань визнаний Алік Васюков 2006 р.н., а найстаршим – Ігор Ступак 1967 р.н. Наймолодшою учасницею стала Ліана Хайрутдінова 2005 р.н., найстаршою – Ірина Кривець 1965 р.н.

Призери в командному та особистому заліку були нагороджені грамотами та цінними призами від міського спортивного комітету.

 
15.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах