Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Молодь обирає здоров’я

Фінальні змагання VI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» цього року пройшли в Києві на базі оздоровчого табору «Лідер».

Фестиваль проводився з метою формування, популяризації та пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, запобігання негативним проявам серед дітей, виявлення та підтримки талановитих підлітків.

У фестивалі взяли участь 29 команд з усіх регіонів України, крім команд Черкаської та Херсонської областей (близько 300 осіб).

Захід відбувся за участю представників Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ України, Українського державного центру позашкільної освіти, Київської обласної державної адміністрації, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» і делегації з Литовської Республіки на чолі сігнатором Акта Незалежності Литовської Республіки Іреною Андрукайтєнє.

Для учасників фестивалю провели конкурси плакатів, фотографій, художніх робіт, літературно-музично-спортивних міні-композицій, конкурс-вікторину, гала-концерт команд-призерів, а також тренінг щодо формування здорового способу життя у дітей та молоді.

Колективи мали можливість розповсюдити кращий досвід з профілактики запобігання негативним проявам серед молоді, використовуючи вокальні, хореографічні, спортивні здібності, літературно-мистецькі засоби, власне бачення проблеми з активної позиції самих підлітків, що мало особливо переконуючу силу та мотивацію на здоровий спосіб життя.

За результатами виступів перемогу здобула команда «Нова генерація» (Кіровоградська обл.). Друге місце посіли колективи «Позитив» (Харківська обл.), «Витівки» (Київська обл.) та «Корчагінські соколи» (Хмельницька обл.). Третіми стали команди «Пульс» (Запорізька обл.), «Сила» (Одеська обл.), «Щасливе життя» (Полтавська обл.) та «Vita» (Луганська обл.).

Команда Донецької області «Здоровий глузд» також взяла у фестивалі активну участь, набравши 22,43 бала.

По завершенні заходу на території Міністерства освіти і науки України відбулася посадка дерева на знак дружби України та Литовської Республіки за участю переможців та представників Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ України, Українського державного центру позашкільної освіти та делегації Литовської Республік.

 
11.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах