Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Ясинуватій відбувся Всеукраїнський турнір з рукопашного бою

На минулих вихідних в Ясинуватій пройшов Всеукраїнський турнір з рукопашного бою.

Змагання пройшли за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи. Значну допомогу в проведенні турніру надали депутати міської ради – генеральний директор Ясинуватського машинобудівного заводу Володимир Трубчанин і виконавчий директор Олександр Пеняєв. Безпосереднім організатором змагань виступила Донецька обласна спортивна організація армійського рукопашного бою.

Палац культури машинобудівників привітно розкрив свої двері для спортсменів з Одеси, Черкас, Вінниці, Луганська, Харкова, Дніпропетровська, Донецька, Маріуполя, Макіївки, Дружківки, Харцизька та Ясинуватої.

Турнір за версією HSIF зібрав найсильніших бійців у восьми вагових категоріях.

Добрий результат показали ясинуватські рукопашники – вихованці тренера Віктора Кретова. Троє з них виступили у фіналі. Володимир Букланов став переможцем у ваговій категорії до 65 кг Другі місця зайняли Микола Пашкевич (до 85 кг) і Андрій Лактіонов (+ 90 кг).

Переможці і призери нагороджені грамотами і медалями, цінними призами. А подарунком для усіх глядачів стало яскраве спортивне видовище.

Переможці Всеукраїнського турніру візьмуть участь у Відкритому чемпіонаті Азії, який проходитиме в Нальчику (Росія) з 15 по 18 листопада.

Відео зі змагань можна переглянути тут.

 
10.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах