Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Надії Донеччини на Всесвітніх іграх – 2017: Наталія Мартюхіна

Напередодні Всесвітніх ігор 2017 року, які проходитимуть з 20 по 30 липня в польському Вроцлаві, управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації пропонує ознайомитися з біографічними даними спортсменів Донеччини, що вибороли ліцензії на майбутні змагання.

Усього до складу національної збірної команди України для участі в Х Всесвітніх іграх увійшли 3 атлета Донецької області, які братимуть участь у двох видах спорту: пауерліфтинг – 2 спортсмени, кікбоксинг – 1 спортсмен.

Однією із тих, хто проходить останній підготовчий етап до виступу в Польщі, є 25-річна кікбоксерка Наталія Мартюхіна.

Наталія народилася 19 січня 1992 року в місті Горлівка Донецької області. У 13-річному віці її в секцію кікбоксингу привів рідний брат Михайло, де вона почала займатися під керівництвом тренера Віталія Терентійовича Лі.

У 2011 році Мартюхіна поступає у Донбаську державну машинобудівну академію, де за підтримки ректора та викладацького складу продовжує займатися кікбоксингом та виступати на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня.

У 2012 році Наталія перемагає в розділі лоу-кік на чемпіонаті Європи з кікбоксингу WAKO у Анкарі (Туреччина), за що їй було присвоєно звання майстра спорту України міжнародного класу. У 2015 році спортсменка стає бронзовою призеркою в розділі лоу-кік на чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO у Белграді (Сербія).

Багатим на нагороди для Мартюхіної став і минулий 2016 рік. У розділах К-1 вона була другою на Кубку Європи в Карловаці (Хорватія) та Кубку світу в Ріміні (Італія), третьою на Кубку світу в Будапешті (Угорщина). Ліцензію на участь у Всесвітніх іграх Наталії принесла «бронза» чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO у Мариборі (Словенія).

У поточному 2017 році наша кікбоксерка була срібною призеркою Кубку світу в Будапешті (Угорщина) у розділі К-1 та бронзовою призеркою Кубку світу в Ріміні (Італія) у розділі кік-лайт.

На спортивні арени Всесвітніх ігор 2017 року Наталія Мартюхіна вийде 26 липня разом з іншими представниками Донецької області та України, пауерліфтерами Олексієм Бичковим та Олексієм Рокочим. Наталія почне свій виступ об 11:00 за київським часом. Пряма трансляція відбуватиметься на телеканалі «UA:Перший». Вболіваймо за наших спортсменів разом!

 
10.07.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах