Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли міські змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»

На минулому тижні в Донецьку пройшли міські змагання з футболу серед юнаків 2001-2003 року народження на призи клубу «Шкіряний м’яч».

Проведення змагань покладалося на комітет з фізичної культури і спорту Донецької міської ради та управління освіти міської ради.

Учасниками турніру стали футболісти трьох вікових груп: молодшої (2003 р. н.), середньої (2002 р. н.) та старшої (2001 р. н.).

У групі за перемогу боролися 9 команд, сформовані з учнів однієї загальноосвітньої школи кожного району міста Донецька. Згідно з регламентом команди були поділені на зони. За підсумками зональних ігор визначилася трійка команд, які на ФОК «Текстильник» і Легкоатлетичному манежі управління освіти розігрували між собою 1-3 місця. Решта команди брали участь в іграх за 4-9 місця.

За підсумками фінальних ігор перемогу в молодшій групі здобули учні Куйбишевського району. На другому і третьому місці фінішували команди Київського і Пролетарського районів відповідно. Не залишився без призового місця колектив Київського району і в середній групі, фінішувавши першим. Друге місце дісталося представникам Ленінського, третє – Кіровського. У старшій групі перемогу здобула команда Київського району. Хлопці з Калінінського та Кіровського районів завершили змагання на другому і третьому місці відповідно.

Переможці змагань були нагороджені грамотами та цінними призами.

Команди, що зайняли перші місця у своїх вікових групах, у квітні 2014 року братимуть участь в обласних змаганнях.

 
10.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах