Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з 65-річним ювілеєм!

Шановний Вікторе Івановичу!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть теплі, щирі вітання
з
нагоди визначної події – 65-річного ювілею!

Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток галузі фізичної культури та спорту на Донеччині, і забезпечили повагу та беззаперечний авторитет серед колег.

Спортивна громадськість Донеччини знає і шанує Вас як людину, що своєю самовідданою працею і талантом здобула високе визнання не лише в регіоні, але й далеко за його межами.

Підвищення іміджу спорту вищих досягнень Донецької області та поширення масового фізичного виховання донеччан – це Ваша заслуга як досвідченого, мудрого та відповідального керівника, який вміє приймати зважені та конструктивні рішення.

Від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

Нехай Ваше життя і надалі буде сповнено яскравих подій, впевнених перемог, багате на щирі емоції та світлий настрій!

 

Біографічна довідка

Кірбаба Віктор Іванович

Народився 9 жовтня 1948 року в селі Новоселівка Ясинуватського району Донецької області. У 1971 р. закінчив педагогічний інститут в Ростові-на-Дону за спеціальністю «вчитель фізичного виховання». Роботу за цією спеціальністю розпочав у Сенгілеєвській СШ № 1 (Ульянівська область, Росія). Після служби в армії викладав фізкультуру в ЗОШ № 57 Донецька. У 1981-1988 рр. – викладач, заступник директора Донецького технікуму фізкультури і спорту. З 1988 р. – заступник голови комітету з питань фізичної культури та спорту Донецької облвиконкому, а з 1997 р. – його голова. У 1998 р. очолив управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

Заслужений працівник фізичної культури та спорту України (2007). Серед нагород – медаль «За трудову доблесть» (1986), медаль Жукова (1998), орден «За заслуги» III ступеня (2012), орден Данила Галицького (2003), Почесна відзнака «Лицарського легіону України» (2005), медаль «За працю і звитягу» (2006), Почесні грамоти Кабінету Міністрів України, Донецької облдержадміністрації та Донецької обласної ради. 

 
09.10.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах