Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшов чемпіонат області з легкоатлетичного кросу

5 жовтня в Слов’янську на Славкурорті змагалися прихильники кросового бігу.

На змаганнях чемпіонату області пам’яті Заслуженого тренера України Миколи Ковальова виборювались путівки на чемпіонат України з легкоатлетичного кросу, що відбудеться 26-27 жовтня в Білій Церкві.

На дистанції 1 км серед юнаків та дівчат 1998 року народження перемогу святкували Олег Кожушко з Горлівки та Тетяна Пащенко зі Слов’янська. У юнаків та дівчат 1996-1997 року народження в забігу на 2 км впевнено переміг Василь Касьянов з Маріуполя і представниця команди-господарів Ірина Гулій. Нещодавній призер юнацького чемпіонату України з бігу на 3000 метрів Сергій Кобець з горлівської ДЮСШ № 2 на трасі кросу в забігу на 5 км залишив позаду Михайла Андрущенка з Маріуполя та Євгена Карпинського з Дзержинська. Серед чоловіків на дистанції 8 км у напруженій боротьбі переміг Ігор Пестрюга з Маріуполя, серед жінок у забігу на 6 км – Катерина Васильченко з Горлівки. У забігу студентів кращими стали представники Донбаського державного педагогічного університету Олександра Фролова та Максим Васильченко. З естафетного бігу 4х1 км перемогла збірна команда ДЮСШ № 4 м. Маріуполь.

У командному заліку серед міст перемогла команда Маріуполя, на другому місці – Горлівка, на третьому – Дзержинськ. Серед районів перемогу одержала команда Слов’янського району, серед ДЮСШ – ДЮСШ № 4 м. Маріуполь.

 
07.10.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах