Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Родина з Донеччини перемогла у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

29-31 травня в Бердянську (Запорізька область) проходив фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

За перемогу в змаганнях боролися кращі родини за підсумками попередніх етапів (перший – у містах, районах та об’єднаних територіальних громадах, другий – обласний), які пройшли у всіх регіонах України.

Донецьку область у фіналі фестивалю представляла сім’я Савчук з Вугледару. Ця родина бере участь у змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з 2009 року, і тричі виїжджала на фінальний всеукраїнський етап. Кожного разу – з новою дитиною (умови фестивалю обмежують вік дитини – до 10 років): у 2012 році тато Андрій, мати Тетяна разом із сином Микитою посіли 4 місце, у 2016 році з дочкою Анастасією – 3 місце, і в поточному 2017 році з 8-річним сином Тимуром – нарешті здобули бажану перемогу.

Протягом усіх конкурсів сім’я Савчук, девіз якої «Один за всіх, і всі за одного», перебувала в числі лідерів. Спочатку вони правильно відповіли на 9 з 10-ти питань вікторини спортивної тематики, а потім якнайкраще проявили свою фізичну підготовленість та згуртованість у чотирьох естафетах – «Стрітбол»,  «Слалом», «Єралаш», «Смуга перешкод».

Зазначимо, що друге місце за підсумками фіналу Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» посіли представники Луганської області, а замкнула трійку призерів родина зі Львівської області.

Переможці були нагороджені пам’ятними дипломами та подарунками Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

01.06.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах