Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донецьк чекає VIII турнір з плавання на призи Віктора Смирнова

Сьогодні, 14 лютого, у готелі «Централь» міста Донецьк відбулась прес-конференція, присвячена VIII відкритому турніру з плавання серед дітей з порушенням слуху, зору та ураженням опорно-рухового апарату на призи Героя України Віктора Смирнова.

Організаційне забезпечення змагань здійснюють Донецька міська рада, Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, Управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна громадська організація «Фонд соціального захисту інвалідів та людей з проблемами зору Віктора Смірнова», Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», Донецьке обласне відділення Спортивної Федерації незрячих України, Міжнародний спортивний клуб «ІСД».

Участь у прес-конференції взяли: Герой України, 6-разовий паралімпійський чемпіон Віктор Смирнов, депутат Донецької міської ради Андрій Альоша, директор регіонального центру «Інваспорт» Оксана Чернікова, директор Міжнародного спортивного клубу «ІСД» Марк Бейгельзімер.

Своїми відчуттями перед початком нових змагань поділився Герой України Віктор Смирнов: «За підсумками Паралімпійських ігор 2012 року в Лондоні ми можемо відзначити, що 5 їх учасників – 4 діючих чемпіони і одна срібна призерка – є вихідцями з нашого турніру. Це свідчить про те, що ми робимо добру справу, і турнір дає свої найголовніші плоди – нових чемпіонів. Наше завдання – підтримувати проведення таких змагань і в майбутньому».

Турнір проводитиметься 16-17 лютого в м. Донецьк на базі плавального басейну «Спортивного комплексу «Дельфін». На сьогоднішній день на участь у змаганнях подали заявки 26 команд – а це 230 дітей (до 17 років) з України та Росії.

Урочисте відкриття турніру відбудеться 16 лютого о 12:30, а фінальна церемонія нагородження та закриття пройдуть 17 лютого о 13:30.

Фото: http://sportclub-isd.com

 
14.02.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах