Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підготовка до ЄвроБаскету-2015 в Донецьку триває

24 вересня голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький провів засідання оргкомітету з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з баскетболу в 2015 році в Донецьку.

На нараді були присутні голова Донецької обласної ради Андрій Федорук, заступник голови Донецької облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Кірбаба, перший заступник Донецького міського голови Микола Волков, представники міських галузевих структур.

На засіданні були розглянуті проблемні питання щодо забезпечення технічних умов та облаштування зовнішніх мереж для багатофункціональної спортивної арени «Кальміус Арена». Серед них найбільш гострими є питання електропостачання спортивної споруди та реконструкція існуючого водогону.

Генеральним підрядником щодо проведення будівничих робіт на багатофункціональному спортивному комплексі «Кальміус Арена» є ТОВ «К.А.М.». На сьогоднішній день закінчуються роботи по заміщенню ґрунту, проводяться роботи з облаштування фундаментної плити, фундаментів баштових кранів та роботи з монтажу баштових кранів.

За підсумками наради відповідним структурам були надані протокольні доручення щодо основних напрямків підготовки до змагань.

 

Для довідки

Чемпіонат Європи з баскетболу – міжнародний турнір серед європейських чоловічих збірних з баскетболу, який проводиться раз на 2 роки під егідою Міжнародної федерації баскетболу.

У 2015 році відбудеться 39-й чемпіонат Європи з баскетболу, який триватиме протягом 20 днів. За цей час відбудеться 96 матчів, у яких змагатимуться 24 національні збірні країн Європи.

Змагання проводитимуться в 6 містах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Харкові та Львові.

 
24.09.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах