Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійці провели легкоатлетичний урок у донецькій школі

З 10 по 14 липня в Донецьку проходив Юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики. За підсумками проведення світового легкоатлетичного форуму представники Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) визнали змагання в Донецьку кращими за всю історію проведення юнацьких чемпіонатів світу. Організатори Чемпіонату вирішили не зупинятися на досягнутому і продовжити популяризацію Королеви спорту.

23 вересня в загальноосвітній школі № 64 пройшов легкоатлетичний урок для дітей за участю відомих легкоатлетів.

Учнів відвідали: срібна призерка Олімпійських ігор 2008 року в бігу на 1500 м Ірина Ліщинська; бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 року в потрійному стрибку Ольга Саладуха; віце-чемпіон Європи 2010 року в стрибках з жердиною Максим Мазурик; чемпіон Європи в естафеті 4x100, чемпіон Європи у бігу на 60 м Костянтин Васюков; бронзова призерка перших Юнацьких Олімпійських ігор Ганна Александрова; чемпіонка Європи 2012 року в складі естафеті 4х400 м Дар’я Приступа.

Привітати хлопців прибув і талісман минулого Чемпіонату – ховрашок Остап, який брав участь у розминці і підбадьорював учасників. Учні розділилися на 3 команди, капітанами яких стали Ольга Саладуха, Дар’я Приступа та Ганна Александрова. Перемогу здобула команда «Чемпіони». Усі діти отримали грамоти на згадку про участь у заході та солодкі призи.

 

 
24.09.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах