Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тельманівський район переміг у спартакіаді «Краще спортивне село Донеччини-2013»

15 вересня в Мар’їнці пройшла традиційна спартакіада сільських фізкультурно-спортивних клубів «Краще спортивне село Донеччини».

Захід відбувся в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя.

Усього в змаганнях взяли участь 224 спортсмени з 14 сільських команд. Переможці визначались в шести видах спорту: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шашках, перетягуванні канату, гирьовому спорті.

Перше місце з волейболу виборола команда Першотравневого району, а у футзалі кращими були спортсмени з Тельманово. Золоті медалі з гирьового спорту у відповідних вагових категоріях отримали Євген Нескреба (Волноваський район), Роман Пасічка (Тельманове) та Олександр Хомець (Першотравневий район). Кращими в настільному тенісі стали Олена Гімішли (Велика Новосілка) та Дмитро Федорко (Тельманове). Чемпіонами з шашок стали Віктор Рокищук (Слов’янський район) та Тетяна Вялова (Тельманове). Представники Тельманівського району були найсильнішими і в перетягуванні канату та стали чемпіонами в загальному заліку. На другому місці – представники Волноваського району, на третьому – Першотравневого району.

 
17.09.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах